Om mig

Jag heter Linnea och har en högskoleexamen som Friskvårdspedagog via Högskolan i Gävle 1994 och utbildning till Massör, Energiterapeut och Andningspedagog. Direkt efter utbildningen arbetade jag ett år på behandlingshem för missbrukande kvinnor med barn. Nästa steg blev att driva eget spa några år för att sedan övergå till en anställning inom samma område. Efter detta återgick jag till att arbeta inom alkohol- och drogberoende, då detta var mer givande för mig än bara fysiskt ompysslande. Under denna tid arbetade jag även med att utbilda inom energiterapi och friskvårdsmassage. Jag lärde mig även bland annat qi gong, meditation och enklare coachingmetoder som en del av min personliga utveckling.

Vid millennieskiftet kom jag i kontakt med Frigörande Andning. Jag utbildade mig sedan hos Inspiraktiva, och blev 2007 klar som Andningspedagog. Frigörande Andning ger ytterligare en dimension i det personliga växandet som tilltalar mig.

Inspiraktiva drivs bland annat av Bo Wahlström, pionjär och visionär,
som gått som elev hos Leonard Orr, grundaren till Rebirthing.

Varför väljer jag Frigörande Andning?

Min önskan är att leva ett liv med kropp och själ i balans. Ansvaret för mitt välbefinnande ligger hos mig och den fria viljan hur jag själv vill välja att ta tag i mitt mående. En inre önskan om att vi kan och vill göra de val som gynnar vårt mående.

Känslan av att välbefinnande och lycka inte är beroende av att vår omgivning är bra eller att vi uppnått en viss materiell standard, utan bygger på en inre känsla och övertygelse om att vi kan hantera våra liv oavsett vad som händer.

Lev ett liv i hälsa, kärlek och lycka.

Jag är medlem i Föreningen för Frigörande Andning som är ett nätverk för Andningspedagoger.

Kontakt

Adress:
Feet Forever
Hisingsgatan 28, 417 03 Göteborg

E-post: info@andningen.se

Telefon: 0732 – 51 77 72

Öppettider

Vardagar 09.00-17.00

Övriga tider enligt överenskommelse

Följ mig